„Žádná láska není tak opravdová, jako láska k jídlu.“ George Bernard Shaw

Grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

Grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě
12562475_10204327506187109_836801456_o

Vyzkoušel jsem skvělý recept na grilovaný hermelín a nedá mi to, se nepodělit.
recept jsem nalezl na webu „fresh.iprima.cz“:http://fresh.iprima.cz/…buli-na-pive

 

 

Sedlčanský hermelín na gril 1 balení

dijonská celozrnná hořčice 4 lžičky

větší cibule 2 ks

kompotované, čerstvé nebo mražené brusinky 60 g

olej 3 lžíce

hnědý cukr 2 lžíce

světlé pivo 200 ml

sůl

 

1

V hluboké pánvi nahřejte olej, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli a brusinky. Jakmile cibule začne zlátnout, přisypte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat. Zalijte pivem, podle chuti přisolte a odstavte.

2

Hermelíny potřete hořčicí, posaďte do alobalu a na každý dejte ¼ cibule. Zakryjte ji kouskem pečicího papíru a zabalte do alobalu.

3

Dejte na gril a pečte 5–7 minut z každé strany. Hotové sýry můžete při podávání doplnit listy salátu a pečivem.



Napsat komentář


NextGEN Public Uploader by WebDevStudios

%d blogerům se to líbí: